Sydämellinen kiitos yhteistyöstä kuluneena vuonna kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille! Kohdistamme tänä vuonna joululahjavarat hyväntekeväisyyteen tukemalla Aisti Sport ry:n toimintaa.

Aisti Sport on vuonna 2017 perustettu vantaalainen urheiluseura, jonka periaate on edistää vammaisten ja vammattomien välistä inkluusiota liikunnan keinoin. Aisti Sportissa voi harrastaa esimerkiksi maalipalloa, näkövammaiskiekkoa tai näkövammaisjalkapalloa.

Aisti Sport on vuoden 2021 aikuisten tähtiseura

Aisti Sport ansaitsi Olympiakomitean tähtimerkin ensimmäisenä paralajin, aikuisten maalipallon, seurana maaliskuussa 2020. Nyt Suomen Olympiakomitea valitsi Aisti Sportin vuoden 2021 aikuisten tähtiseuraksi.  Suomessa on tällä hetkellä yhteensä 118 laatuseuran standardit täyttävää tähtimerkin ansainnutta urheiluseuraa 26 eri lajissa.

Tunnustuksen myöntäjien mukaan Aisti Sportissa korostetaan innostavan ja hyvän yhteishengen ilmapiiriä, ja se on ottanut huomioon toimenpiteitä yksinäisyyden ehkäisemiseksi. Toimintaan otetaan kaikki mukaan eikä ketään jätetä yksin. Seura ei vain tee huikeaa liikuntaa ja urheilua, vaan tämä seura oikeasti parantaa maailmaa.

Me Aivelassa olemme iloisia ja ylpeitä, kun voimme tukea seuran toimintaa ja olla näin mukana edistämässä vammaisten ja vammattomien välistä inkluusiota.

Uskoa, tukea ja menestystä uudelle vuodelle

Uskokaamme toisiimme myös ensi vuonna, ja tukekaamme toinen toisiamme maailman mullistusten keskellä.

Onnellista joulunaikaa ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Mitä seuraavaksi?