VIestintätoimisto Aivelan logo

Viisi askelta

kohti vakuuttavaa LinkedIn-profiilia

Mitä yhteistä on LinkedIn-profiilin kunnostuksella ja laatikoiden siivouksella? Molemmat taitavat olla ikuisuusprojekteja, jotka jäävät aina hoitamatta.

Näin ei tarvitse olla. LinkedIn-profiilin tietoihin kannattaa panostaa – eikä hommaan parhaimmassa tapauksessa kulu kuin puolisen tuntia. Tämä pikaohje LinkedIn-profiiliin auttaa sinua päivittämään profiilisi tärkeimmät kohdat – helposti ja nopeasti.

Mitä vielä odotat?

Ohjeen tilaamalla suostut siihen, että Aivela voi jatkossakin lähettää sinulle postia. Lupaan, emme spämmää!

Ensiapuohjeen avulla

Kuka tarvitsee LinkedIn-profiilin päivitysohjetta?

LinkedIn on nopeasti kasvava asiantuntijoiden viestintäkanava, jossa julkaistaan nykyään tuhansia postauksia, kuvia ja videoita joka päivä. Se on tehokas työkalu erityisesti B2B-viestinnässä ja rekrytoinnissa.

Tämä ohje on hyödyllinen kenelle tahansa, jolla on profiili LinkedInissä. Jos olet joskus luonut itsellesi profiilin, se kannattaa nyt laittaa kuntoon.  Ajantasainen. huolella mietitty profiili vahvistaa sinusta kuvaa ammattilaisena.

Ohjeen takana on Aivelan LinkedIn-velho Aino

Aivelan Aino Pajukangas

Ensiapuohjeen on laatinut Aivelan perustaja Aino Pajukangas, joka on toiminut yli 22 vuoden ajan viestinnän näköalapaikoilla. Hän on kartuttanut kokemusta sekä Linkedin-viestinnän suunnittelemisesta, toteutuksesta että valmentamisesta. 

Aino liittyi LinkedIniin jo vuonna 2009 ja on saanut todistaa kanavan kehitystä staattisesta CV-pankista aidoksi vuorovaikutusfoorumiksi. 

Ainolla on LinkedInissä noin 3 400 seuraajaa. Hän julkaisee, kommentoi ja keskustelee LinkedInissä jokaisena arkipäivänä – ja joskus useamminkin.

Haluatko oppia enemmän?

Ohjeen tilaamalla suostut siihen, että Aivela voi jatkossakin lähettää sinulle postia. Lupaan, emme spämmää!