Aditro

VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Aditro halusi kirkastaa ulkoisen viestinnän ydinviestit, äänensävyn ja tavoitteet sekä lisätä pitkäjänteisellä ja säännöllisellä viestinnällä yrityksen tunnettuutta henkilöstö- ja palkkahallinnon ohjelmistoratkaisujen tarjoajana.

Aditro on yksi Pohjoismaiden johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä ulkoistuspalvelujen asiantuntijoista. Aditro auttaa yrityksiä tehostamaan palkka- ja henkilöstöhallinnon toimintamalleja ja -tapoja.

Aditro on toiminut henkilöstöpalveluiden ja palkanlaskennan alalla jo 50 vuoden ajan. Aditron liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 54,4 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 600 henkilöä 9 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Tavoite

Aditron tavoitteena oli kirkastaa ulkoisen viestinnän ydinviestit, äänensävy ja tavoitteet ja lisätä pitkäjänteisellä, säännöllisellä ja yhdenmukaisella viestinnällä yrityksen tunnettuutta henkilöstö- ja palkkahallinnon ohjelmistoratkaisujen tarjoajana.

Aditro halusi käynnistää systemaattisen viestintäyhteistyön kasvattaakseen yrityksen mainetta keskeisten kohderyhmien mielessä ja rakentaakseen toimivat yhteistyösuhteet olennaisimpiin tiedotusvälineisiin.

Ratkaisu

Aditro solmi kumppanuuden viestintätoimisto Aivelan kanssa tarjotakseen yleisöilleen säännöllisesti hyödyllistä sisältöä ja saavuttaakseen näkyvyyttä mediassa. Viestintätoimisto Aivelan asiantuntijat järjestivät Aditron avainhenkilöille työpajan, jossa ideoitiin viestinnän teemoja. Työpajan tuloksista luotiin toimintasuunnitelma, jonka pohjalta käynnistettiin järjestelmälliset viestintätoimenpiteet: sisällöntuotanto Aditron blogiin, kaupalliset blogiyhteistyöt sekä mediasuhteet.

Tulokset

Viestintätoimisto Aivela on tuottanut Aditron omiin kanaviin säännöllisesti blogisisältöjä, jotka ovat saaneet myönteistä palautetta sekä yrityksen sisäisiltä että ulkoisilta sidosryhmiltä. Aivela on tuottanut Aditrolle myös kaupallisia sisältöjä valtakunnan mediaan ja alan erikoismedioihin. Viestintätoimisto Aivelan ansiosta Aditro on saanut näkyvyyttä valtakunnallisissa tiedotusvälineissä.

”Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa on onnistunut kokonaisuudessaan erinomaisesti ja tulokset ovat jopa ylittäneet odotuksemme. Yhteistyö on sujunut todella mutkattomasti: jo heti alusta alkaen Aivelasta huokui halu kuunnella ja auttaa asiakasta, jonka ansiosta yhteistyö lähti liikkeelle helposti ja tuloksiakin näimme poikkeuksellisen nopeasti. Viestintätoimisto Aivelan vahvuuksia ovat rautainen ammattitaito, ideointikyky ja rohkeus esittää myös tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja. Suosittelen lämpimästi Aivelaa kaikille organisaatioille, joilla on tarvetta rakentaa asiantuntija-asemaa ja tunnettuutta omalla markkinallaan.”

Karolina Forss, markkinointipäällikkö, Aditro Suomi
Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.