Alma Talent

VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Alma Talent Tietopalvelut halusi aloittaa systemaattisen sisällöntuotannon lisätäkseen tuotteidensa ja palveluidensa tunnettuutta. Viestintätoimisto Aivelan tuottamat sisällöt ovat vastanneet asiakkaan ja yleisöjen odotuksia erittäin hyvin.

Alma Talent Tietopalvelut tarjoaa asiakkailleen kaikki tiedot yrityksistä, kiinteistöistä ja henkilöistä yhdessä palvelussa. Alma Talent Tietopalvelut on osa Alma Media konsernia.
Tavoite

Alma Talent Tietopalvelut halusi aloittaa systemaattisen sisällöntuotannon lisätäkseen tuotteidensa ja palveluidensa tunnettuutta. Keskeinen haaste oli sisältöjen kirjoittaminen kiinnostavaan muotoon. Tietopalveluissa työskentelee monia rautaisia asiantuntijoita, mutta sisällöntuottaminen ei ole kenenkään leipälaji.

Ratkaisu

Avuksi tarvittiin luotettava, monipuolinen sisällöntuotannon ammattilainen sanoittamaan asiantuntijoiden osaaminen helposti ymmärrettävään muotoon. Alma Talent Tietopalvelut käynnisti kumppanuuden viestintätoimisto Aivelan kanssa tarjotakseen yleisöilleen säännöllisesti hyödyllistä sisältöä.

Tulokset

Viestintätoimisto Aivelan tuottamat sisällöt ovat vastanneet asiakkaan ja yleisöjen odotuksia erittäin hyvin. Yhteistyö on tuonut aidosti lisäarvoa liiketoiminnalle.

“Viestintätoimisto Aivelan kanssa työskentely on sujunut joustavasti. Sekä yhteisiä toimintamalleja että sisältöjä on iteroitu säännöllisesti hyvässä hengessä. Sovituista asioista on pidetty kiinni ja taustatyöt tehty mallikkaasti. On ollut ilo huomata, että yhteistyökumppani tuo lisäarvoa liiketoiminnalle ja että kumppaniin voi luottaa”.

Annina Haronoja, markkinointipäällikkö, Alma Talent Tietopalvelut
Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.