Elivo

VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Midsonan Elivo-hyvinvointibrändi halusi vahvistaa tunnettuuttaan Instagramissa ja tiivistää yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa kustannustehokkaalla tavalla.

Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty asiantuntijoiden kanssa suomalaisen kuluttajan tarpeisiin. Elivo on Midsona Finlandin tuotemerkki.
Tavoite

Midsonan Elivo-hyvinvointibrändi halusi vahvistaa tunnettuuttaan Instagramissa ja tiivistää yhteistyötä valikoitujen sosiaalisen median vaikuttajien kanssa kustannustehokkaalla tavalla.

Ratkaisu

Viestintätoimisto Aivela kartoitti Elivolle brändin imagoon ja tavoitteisiin sopivia mikro- ja nanovaikuttajia ja koordinoi heidän kanssaan Elivolle tuotearvontoja Instagramissa.

Tulokset

Elivon Instagramin seuraajamäärä nousi vaikuttajakampanjoiden ansiosta tavoitteiden mukaisesti täysin orgaanisesti, ilman maksettua mainontaa. Elivo on solminut toimivat yhteistyösuhteet valikoituihin mikrovaikuttajiin, jotka tavoittavat brändin kohderyhmän.

“Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa sujuu mutkattomasti: tiimillä riittää ideoita ja mahdollisiin kysymyksiin saa vastaukset nopeasti. Palvelu on erittäin ystävällistä. Viestintätoimisto Aivelan vahvuuksia ovat idearikkaus, loistavat kontaktit ja verkostot sekä vahva ymmärrys asiakkaan tarpeita ja brändiä ajatellen. Yhteistyön ansiosta ylitimme reippaasti asetetut tavoitteet Elivo-brändin kanssa Instagramissa.”

Kaisa Mikkola, Tuotepäällikkö, Midsona Finland
Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.