GardenLiving

VIestintätoimiston Aivelan Puskaradio Helsinki

GardenLiving on inspiroiva viherkeidas, joka tarjoaa sekä kodeille että yrityksille laajan viheralan osaamisen yhdestä paikasta: maisema- ja pihasuunnittelun, puutarhureiden pihapalvelut, vihersisustamisen sekä kukkakaupan ja puutarhamyymälän. Yrityksen vahvuuksia ovat uudenlaiset, innovatiiviset ratkaisut ja kokonaisvaltainen palvelu. GardenLiving toteuttaa pieniä ja suuria haaveita yhdistämällä luonnon ja designin.

Yhteistyön tavoite

GardenLivingin tavoitteena oli vahvistaa tunnettuuttaan mediassa sekä käynnistää säännöllinen vuorovaikutus sidosryhmien kanssa Linkedinin välityksellä.

Ratkaisu

Viestintätoimisto Aivela tuotti GardenLivingin käyttöön kokonaisvaltaisen viestintäsuunnitelman ja käynnisti viestintätoimenpiteet sen pohjalta. Yhteistyö alkoi Aivelan asiantuntijoiden fasilitoimalla työpajalla, jossa yhdessä yrityksen asiantuntijoiden kanssa ideoitiin kohderyhmiä kiinnostavia viestintäteemoja.

Suunnitelman pohjalta käynnistettiin PR-kampanjat, joilla haettiin näkyvyyttä valtakunnan mediassa. Lisäksi Aivela loi GardenLivingille yritysprofiilin Linkedin-palveluun sekä on toiminut yrityksen asiantuntijoiden tukena palvelun käytössä.

Tulokset

GardenLiving on PR-kampanjoilla saavuttanut tavoitteensa mukaisesti näkyvyyttä merkittävissä valtakunnallisissa tiedotusvälineissä. Yhteistyön tuloksena julkaistut artikkelit ovat tavoittaneet mediassa yli kuusi miljoonaa suomalaista. Yhteistyön tuloksena saavutetun näkyvyyden AVE-arvo on yli 54 000 euroa.

Aivelan kanssa yhteistyö on ollut erittäin antoisaa. Tahto ymmärtää meidän toimintaamme ja tarpeitamme on aitoa. Heidän ehdotuksensa ovat olleet juuri sitä, mitä tarvitsemme ja toiminta on ollut tehokasta. He saivat yrityksellemme aivan uutta näkyvyyttä niin sanomalehdissä kuin Linkedinissa. Suosittelen vilpittömästi Aivelaa kaikille, jotka haluavat hyödyntää ammattilaisen tekemää viestintää.

– Eva Wuite, toimitusjohtaja, GardenLiving Oy –

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.