WordDive

VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

Yrityksen tavoitteena oli saada näkyvyyttä palvelulleen ja lisätä  yrityksen valtakunnallista tunnettuutta.

WordDive on mobiilisovellus, jolla voi oppia puhumaan vieraita kieliä. Suomalaisen koulutuksen ja peliteollisuuden parhaat puolet yhdistävä WordDive on palkittu mm. Suomen parhaana e-oppimisratkaisuna ja Suomen parhaana mobiilipalveluna. WordDivella on yli 800 000 käyttäjää 150 maassa. Tampereelta käsin toimivan yrityksen myynti on noin 2 miljoonaa euroa ja se työllistää 40 henkilöä.

Tavoite

Teknologiayritys WordDive voitti kansainvälisen Quality Innovation Award -palkinnon. Yrityksen voittoisa sovellus opettaa käyttäjää puhumaan englantia tekoälyn avulla. WordDiven tavoitteena oli saada näkyvyyttä palvelulleen journalistisissa jutuissa ja lisätä näin yrityksen yleistä, valtakunnallista tunnettuutta.

Ratkaisu

Viestintätoimisto Aivela suunnitteli asiakkaalle pienimuotoisen PR-kampanjan, johon sisältyi tiedote ja kontaktit valikoituihin tiedotusvälineisiin. Aivela tuotti tiedotteen yhteistyössä asiakkaan sekä kilpailua edustavien sidosryhmien kanssa ja otti yhteyttä asiakkaan toiminnan kannalta olennaisimpiin tiedotusvälineisiin. Viestintätoimisto Aivela julkaisi tiedotteen sovittuna ajankohtana ja jakeli aineiston medialle valtakunnallisesti.

Tulokset

Projekti onnistui kokonaisuudessaan odotetusti. Tiedotteen ja kontaktoinnin pohjalta yritys sai näkyvyyttä kaikkiaan 11 tiedotusvälineessä, joiden joukossa olivat muun muassa Kauppalehti, Tivi, Tekniikka & Talous sekä Aamulehti. Yhteistyö sujui mutkattomasti, sovitussa aikataulussa, sovitussa budjetissa ja sen tuloksena saatuun näkyvyyteen oltiin WordDivella tyytyväisiä.

“Projekti onnistui odotetusti. Tiedotteen ja kontaktoinnin pohjalta WordDive sai näkyvyyttä kaikkiaan 11 tiedotusvälineessä, joiden joukossa olivat muun muassa Kauppalehti, Tivi, Tekniikka & Talous sekä Aamulehti. Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa sujui mutkattomasti, sovitussa aikataulussa, sovitussa budjetissa ja sen tuloksena saatuun näkyvyyteen oltiin WordDivella tyytyväisiä. ”

Heidi Sharma, Director, Customer Relations, WordDive Oy
Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.