Corex

VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Corex tarjoaa Suomessa vastuullista työtä kiertotalouden parissa. Corex on yksi maailman johtavista kartongin ja kartonkihylsyjen valmistajista sekä osa kansainvälistä VPK-konsernia. VPK-konserni toimii kartonkipakkaussektorilla ja työllistää noin 6 400 henkilöä 70 tehtaallaan 20 eri Euroopan maassa. Corex valmistaa korkealaatuista kierrätyspohjaista kartonkia ja kartonkihylsyjä paperi-, kartonki- ja muoviteollisuuden tarpeisiin. Corexilla on Suomessa kolme hylsytehdasta Loviisassa, Liljendalissa ja Imatralla sekä kartonkitehdas Porissa. 

Tavoite

Corexin tavoite oli perustaa kohderyhmälähtöinen, houkutteleva verkkosivusto työnantajakuvan viestintään. Corex tarjoaa Suomessa mielenkiintoisia, vastuullisia ja itsenäisiä työtehtäviä kiertotalouden parissa ja hakee säännöllisesti uusia työntekijöitä kaikkiin toimipisteisiinsä niin Porissa, Imatralla, Loviisassa kuin Liljendalissakin.

Ratkaisu

Viestintätoimisto Aivela tuotti Corex Finlandille käytännönläheisen suunnitelman työnantajakuvan kehittämiseksi. Suunnitelmassa kirkastettiin työnantajakuvan ydinviestit, kohderyhmät, markkina-asema sekä kilpailuedut. Osana suunnittelutyötä viestintätoimisto Aivela tuotti Corex Finlandin käyttöön verkkosivuston rakennesuunnitelman, hakukoneoptimoinnissa käytettävän avainsana-analyysin sekä lopullisen verkkosivuston tekstisisällöt ja grafiikat.

Tulokset

Asiakkaan mielestä yhteistyö onnistui todella hyvin ja sujuvasti. Yritys sai  sisällöllisesti sellaiset verkkosivut kuin halusi. Projekti eteni suunnitellusti ja asiakas pysyi hyvin kartalla koko ajan, missä mennään. Corex on saanut laajemmin näkyvyyttä verkkosivujensa sisällön puoleensavetävyyden ansiosta.

Aivela auttoi Corexia myös Googlen hakukoneoptimoinnissa kohdentamaan sisällön laajemmalle yleisölle. Tuloksena asiakas sai valmiit tekstit sisältöön, blogeihin ja uratarinoihin unohtamatta grafiikkaa. 

Yhteistyö jatkuu edelleen. Aivela tarjoaa Corexille säännöllisen tuen sisällöntuoton kehittämiseen ja yrityksen näkyvyyden ylläpitämiseen.

Laadukas yritysviestintä ja verkkosivujen ylläpitänen on hyvin haasteellista toteuttaa pienessä organisaatiossa, jossa resurssit ovat tiukalla. Corexin mukaan Aivela tarjoaa monipuolista osaamista viestintään ja näkyvyyttä halutuissa kanavissa, jolloin yritykset voivat keskittyä olennaiseen.

“Ilman viestintätoimistoa emme olisi osanneet määritellä ydinviestejä, mitä haluamme kertoa yrityksestä sekä arvoista, jotka kuvastavat meidän toimintaamme. Aivelan avulla ymmärsimme paremmin, miten suuri merkitys viestinnällä on yritykselle.  Yhteistyö Aivelan edustajien kanssa oli helppoa ja mutkatonta. He olivat hyvin tavoitettavissa.  Aivelan tiimin vahvuuksia ovat ammattitaito ja kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita. Sisällöntuotannon laatuun voi luottaa.”

Kirsi Mustonen-Saari, Senior HR Specialist Corex Finland Oy

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.