Palvelut

VIestintätoimisto Aivelan Timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

Timanttihautomo

Tuntuuko, että viestinnän suhteen pitäisi tehdä jotain, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Onko haastavaa saada asiakas ymmärtämään, miten palvelusi tuottaa arvoa? Näetkö metsän puilta? Viestintätoimisto Aivela auttaa!

Timanttihautomo on prosessi, jossa kaivamme viestistäsi esiin olennaisen ja kiteytämme siitä timantin.  Viestintätoimisto Aivelan tiimin huippuosaajien avulla saat liiketoimintasi tueksi ammattimaisen viestintäsuunnitelman tai -strategian,  ja matkan varrella kehityt itse viestijänä.  

Timanttihautomossa tutkimme organisaationne lähtötilannetta, selvitämme, minkä täytyy muuttua ja suunnittelemme yhdessä seuraavia askeleita. 

Osana strategiatyötä voimme auttaa esimerkiksi tunnistamaan organisaationne kohderyhmät ja selvittämään tutkimusten, kartoitusten sekä taustatyön avulla, mitä asiakkaasi oikeasti ajattelevat. Timanttihautomossa voimme myös hioa hissipuheesi täydellisyyteen, kirkastaa arvolupaukset tai luoda organisaationne käyttöön uuden, mieleenpainuvan sloganin.

Timanttihautomon ansiosta tiedät mitä viestitään, kuka viestii, miten ja miksi.

Onko teillä kristallinkirkas strategia, jota tiimisi ei tajua?
VIestintätoimisto Aivelan kanssakulkija muutosviestintävalmennus vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen.

Kanssakulkija​

Päivän sana on muutos: yritysten prosessit ja käytännöt vaihtuvat, ja koko maailma muuttuu vauhdilla. Miten saada tiimi innolla mukaan uuteen?

Johtaminen on viestintää ja viestintä johtamista. Vastaus kysymykseesi on muutosviestintä. Työkalusi on sisäinen valmennus, joka vie turvallisesti uusille vesille.

Yrityksen menestys kumpuaa henkilöstön työtyytyväisyydestä. Kun tieto kulkee oikea-aikaisesti ja osaaminen on kohdallaan, työn ilo lisääntyy ja asiakkaat saavat parempaa palvelua.

Me viestintätoimisto Aivelassa autamme sinua viemään uudet asiat osaksi työn arkea. Palvelujamme ovat esimerkiksi:

Kaipaatteko apua uuden omaksumiseen?
VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

Sillanrakentaja

Journalistinen media on portinvartija, joka nostaa ilmiöitä ja voi auttaa yrityksiä menestymään. Näkyvyys mediassa on tärkeää, sillä se on asiakkaiden silmissä uskottavampaa kuin maksettu mainonta.

Miten saada viesti läpi mediassa? Voiko julkisuutta hallita?

Viestintätoimisto Aivelan tiimi tuntee median. Meillä on vuosien kokemus journalismin näköalapaikoilta. Siksi rakennamme siltoja organisaatioiden ja journalistien välille.

Autamme sinua löytämään tiedotusvälineitä kiinnostavat näkökulmat ja tulemme apuun, jos ongelmia tulee vastaan. Hoidamme puolestasi esimerkiksi

Lue, miten olemme saaneet teknologiayhtiö Qvikin viestin esiin lyhyessä ajassa yli 40 artikkelissa, miten ylitimme kaikki Vivotechin odotukset medianäkyvyydestä tai miten valmentaja Jaana Hautalan henkilöbrändi vahvistui mediassa ja uutuuskirjan myynti lisääntyi.

Onko sinulla huipputuote tai -palvelu, jota ei tunneta?
VIestintätoimiston Aivelan Puskaradio Helsinki

Puskaradio

Sosiaalinen media on nykyajan puskaradio. Sinäkin olet osa ilmiötä, halusit tai et.

Sosiaalista mediaa ei voi hallita, mutta siellä kannattaa toimia suunnitelmallisesti. Viestintätoimisto Aivela auttaa sinua ottamaan kaaoksen haltuusi!

Oli kyseessä somestrategia tai postausten sisällöntuotanto, me Aivelassa löydämme oikean ammattilaisen avuksesi.

Autamme sinua toimimaan suunnitelmallisesti sosiaalisessa mediassa. Työkalujamme tällä matkalla ovat esimerkiksi:

Lue, miten Midsona ylitti reippaasti Elivo-brändin tavoitteet Instagramissa viestintätoimisto Aivelan ansiosta.

Kaipaatko näkemyksiä tai apukäsiä somen kanssa?
VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Sisältösampo

Maailma on sisällöistä rakennettu: sanoista, kuvista ja liikkuvista kuvista. Ne voivat parhaimillaan olla tie menestykseen ja pahimmillaan menestymisen este.

Tunnetko jo ydinviestisi, mutta sen vieminen käytäntöön kangertelee? Ota sisällöt haltuusi ammattilaisen avulla!

Viestintätoimisto Aivela on sisällöntuotannon rautainen osaaja. Meillä on kokemusta lukuisilta toimialoilta, aina elintarvikealasta teknologiateollisuuteen. Hoidamme puolestasi esimerkiksi:

Lue, miten viestintätoimisto Aivelan sisällöt ovat tuottaneet aidosti lisäarvoa Alma Talent Tietopalveluiden liiketoiminnalle!

Etkö ehdi tai osaa tuottaa laadukasta sisältöä?
VIestintätoimisto Aivelan asiakaskuiskaaja opettaa yritystä tuntemaan asiakkaansa

Asiakaskuiskaaja

Tiedätkö, mitä asiakkaasi oikeasti ajattelevat? Viestintätoimisto Aivelan Asiakaskuiskaaja voi auttaa.

Tänä päivänä asiakas on syytä tuntea hyvin. Viestintätoimisto Aivela auttaa sinua ymmärtämään viestisi vastaanottajaa, jotta saat viestisi perille.

Asiakkaiden ymmärtäminen on tärkeää. Liiketoimintasi menestyy, kun osaat viestiä kiinnostavasti tavalla, johon asiakkaat voivat samaistua.

Aivelan vahvuus on vahvan viestintäosaamisen yhdistäminen tutkimukseen. Autamme sinua navigoimaan asiakaspinnassa ja keräämään kullanarvoista tietoa viestinnän tueksi.

Lue, miten Ruohonjuuri sai henkilöstönsä keskuudessa tehdyn tutkimuksen kautta uutta tietoa yrityskulttuurinsa vahvuuksista ja työkaluja kulttuurin edelleen kehittämiseen.

Kaipaatko apua kohderyhmäsi tutkimiseen?