Palvelut

VIestintätoimisto Aivelan Timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

Timanttihautomo

Onko haastavaa saada asiakas ymmärtämään, miten palvelusi tuottaa arvoa? Tuntuuko, että markkinoinnin ja viestinnän suhteen pitäisi tehdä jotain mutta et tiedä, mistä aloittaa? Näetkö metsän puilta? Viestintätoimisto Aivela auttaa!

Timanttihautomossa kaivamme viestistäsi esiin olennaisen ja kiteytämme siitä timantin.  Viestintätoimisto Aivelan osaajien avulla saat liiketoimintasi tueksi ammattimaisen viestintä- ja markkinointisuunnitelman tai -strategian,  ja matkan varrella pääset myös itse kehittymään. Voimme tarjota markkinoinnin ja asiakkuuksien konsultointia myös ELY-keskusten yritysten kehittämispalveluna.

Timanttihautomossa tutkimme lähtötilanteen, selvitämme, minkä täytyy muuttua ja suunnittelemme yhdessä seuraavat askeleet. Sen jälkeen voimme esimerkiksi hioa hissipuheesi täydellisyyteen, kirkastaa sisältöstrategian, luoda arvolupaukset tai kehittää käyttöönne uuden, mieleenpainuvan sloganin. Osana strategiatyötä voimme auttaa tunnistamaan organisaationne sidosryhmät ja selvittää tutkimusten avulla, mitä sidosryhmät teistä ajattelevat.

Timanttihautomon ansiosta tiedät mitä viestitään, kuka viestii, miten ja miksi.

Aivela osasi muotoilla kysymykset loistavasti usean eri näkökulman huomioiden, jolloin saadut vastaukset olivat mahdollisimman rikasta ja hyödyllistä. Saimme huolella laadittuja aitoja kehittämisideoita.

– Arto Ranta-aho, toimitusjohtaja, Ruohonjuuri Oy –

Lue tarkemmin, miten olemme toimineet Vallumin myynnin tukena ja miten Ruohonjuuri sai avullamme uutta tietoa yrityskulttuurinsa vahvuuksista.

Onko teillä kristallinkirkas strategia, jota tiimisi ei tajua?
VIestintätoimisto Aivelan kanssakulkija muutosviestintävalmennus vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen.

Kanssakulkija​

Päivän sana on muutos: yritysten prosessit ja käytännöt vaihtuvat, ja koko maailma muuttuu vauhdilla. Miten saada tiimi innolla mukaan uuteen?

Johtaminen on viestintää ja viestintä johtamista. Vastaus kysymykseesi on muutosviestintä. Työkalusi on sisäinen valmennus, joka vie turvallisesti uusille vesille.

Yrityksen menestys kumpuaa henkilöstön työtyytyväisyydestä. Kun tieto kulkee oikea-aikaisesti ja osaaminen on kohdallaan, työn ilo lisääntyy ja asiakkaat saavat parempaa palvelua.

Me viestintätoimisto Aivelassa autamme sinua viemään uudet asiat osaksi työn arkea. Palvelujamme ovat esimerkiksi:

Viestintätoimisto Aivela ymmärsi meidän todelliset tarpeet ja muokkasi meille juuri sopivan yksilöllisen valmennuksen. Valmennuksissa oli erittäin rento ja avoin ilmapiiri ja osallistujat uskalsivat kysyä, ihmetellä ja ideoida vapaasti.

 -Marika Nöjd, viestintäjohtaja, Tallink Silja Oy –

Lue tarkemmin, miten Hartelan muutosprojekti ylitti asiakkaan odotukset, miten  Rainmaker sai  muutosprojektin viestinnästä  loistavaa palautetta tai miten tuotimme Tallink Siljalle  valmennuskokonaisuuden, jonka osallistujat kokivat erittäin hyödylliseksi.

Kaipaatteko apua uuden omaksumiseen?
VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

Sillanrakentaja

Journalistinen media on portinvartija, joka nostaa ilmiöitä ja voi auttaa yrityksiä menestymään. Näkyvyys mediassa on tärkeää, sillä se on asiakkaiden silmissä uskottavampaa kuin maksettu mainonta.

Miten saada viesti läpi mediassa? Voiko julkisuutta hallita?

Viestintätoimisto Aivelan tiimi tuntee median. Meillä on vuosien kokemus journalismin näköalapaikoilta. Siksi rakennamme siltoja organisaatioiden ja journalistien välille.

Autamme sinua löytämään tiedotusvälineitä kiinnostavat näkökulmat ja tulemme apuun, jos ongelmia tulee vastaan. Hoidamme puolestasi esimerkiksi

Saavutetut tulokset ylittivät kaikki odotukset. Olemme saaneet onnistuneen projektin johdosta huikean määrän yhteydenottoja sekä kymmeniä uusia asiakkaita.

– Janne Räsänen, toimitusjohtaja, Vivotech Oy –

Lue tarkemmin, miten olemme saaneet teknologiayhtiö Qvikin viestin esiin lyhyessä ajassa yli 60 artikkelissa, miten ylitimme kaikki Vivotechin odotukset medianäkyvyydestä tai miten valmentaja Jaana Hautalan henkilöbrändi vahvistui mediassa ja uutuuskirjan myynti lisääntyi.

Onko sinulla huipputuote tai -palvelu, jota ei tunneta?
VIestintätoimiston Aivelan Puskaradio Helsinki

Puskaradio

Sosiaalinen media on nykyajan puskaradio. Sinäkin olet osa ilmiötä, halusit tai et.

Sosiaalista mediaa ei voi hallita, mutta siellä kannattaa toimia suunnitelmallisesti. Viestintätoimisto Aivela auttaa sinua ottamaan kaaoksen haltuusi!

Oli kyseessä somestrategia tai postausten sisällöntuotanto, me Aivelassa löydämme oikean ammattilaisen avuksesi.

Autamme sinua toimimaan suunnitelmallisesti sosiaalisessa mediassa. Työkalujamme tällä matkalla ovat esimerkiksi:

Elivon seuraajamäärä on noussut vaikuttajakampanjoiden ansiosta tavoitteiden mukaisesti täysin orgaanisesti, ilman maksettua mainontaa. Olemme solmineet toimivat yhteistyösuhteet valikoituihin mikrovaikuttajiin, jotka tavoittavat brändin kohderyhmän.

– Kaisa Mikkola, Tuotepäällikkö, Midsona Finland –

Lue tarkemmin, miten Aivela on saanut GardenLivingille aivan uutta näkyvyyttä  Linkedinissä tai miten Midsona ylitti reippaasti Elivo-brändin tavoitteet Instagramissa viestintätoimisto Aivelan ansiosta.

Kaipaatko näkemyksiä tai apukäsiä somen kanssa?
VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Sisältösampo

Maailma on sisällöistä rakennettu: sanoista, kuvista ja liikkuvista kuvista. Ne voivat parhaimillaan olla tie menestykseen ja pahimmillaan menestymisen este.

Tunnetko jo ydinviestisi, mutta sen vieminen käytäntöön kangertelee? Ota sisällöt haltuusi ammattilaisen avulla!

Viestintätoimisto Aivela on sisällöntuotannon rautainen osaaja. Meillä on kokemusta lukuisilta toimialoilta, aina elintarvikealasta teknologiateollisuuteen. Hoidamme puolestasi esimerkiksi:

Viestintätoimisto Aivelan tuottamat sisällöt ovat vastanneet asiakkaan ja yleisöjen odotuksia erittäin hyvin. Yhteistyö on tuonut aidosti lisäarvoa liiketoiminnalle.

– Annina Haronoja, markkinointipäällikkö, Alma Talent Tietopalvelut –

Lue tarkemmin, miten Aditro on saanut Aivelan tuottamista blogisisällöistä myönteistä palautetta sekä yrityksen sisäisiltä että ulkoisilta sidosryhmiltä ja miten Aivelan tuottamat sisällöt ovat tuottaneet aidosti lisäarvoa Alma Talent Tietopalveluiden liiketoiminnalle!

Etkö ehdi tai osaa tuottaa laadukasta sisältöä?
VIestintätoimisto Aivelan asiakaskuiskaaja opettaa yritystä tuntemaan asiakkaansa

Asiakaskuiskaaja

Tiedätkö, mitä asiakkaasi oikeasti ajattelevat? Viestintätoimisto Aivelan Asiakaskuiskaaja voi auttaa.

Tänä päivänä asiakas on syytä tuntea hyvin. Viestintätoimisto Aivela auttaa sinua ymmärtämään viestisi vastaanottajaa, jotta saat viestisi perille.

Asiakkaiden ymmärtäminen on tärkeää. Liiketoimintasi menestyy, kun osaat viestiä kiinnostavasti tavalla, johon asiakkaat voivat samaistua.

Aivelan vahvuus on vahvan viestintäosaamisen yhdistäminen tutkimukseen. Autamme sinua navigoimaan asiakaspinnassa ja keräämään kullanarvoista tietoa viestinnän tueksi.

Viestintätoimisto Aivelan vahvuutena on vahvan viestintäosaamisen yhdistäminen tutkimukseen. Tutkimustulokset eivät jää ainoastaan paperille, vaan tulokset viestittiin asiakkaalle kiinnostavalla tavalla, ja saimme hyvää materiaalia myös omaan sisäiseen ja ulkoiseen viestintäämme.

– Arto Ranta-aho, toimitusjohtaja, Ruohonjuuri Oy –

Lue tarkemmin, miten Ruohonjuuri sai henkilöstönsä keskuudessa tehdyn tutkimuksen kautta uutta tietoa yrityskulttuurinsa vahvuuksista ja työkaluja kulttuurin edelleen kehittämiseen.

Kaipaatko apua kohderyhmäsi tutkimiseen?