SD Worx

VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

SD Worx Suomi halusi kirkastaa ulkoisen viestinnän ydinviestit, äänensävyn ja tavoitteet sekä lisätä pitkäjänteisellä ja säännöllisellä viestinnällä yrityksen tunnettuutta henkilöstö- ja palkkahallinnon ohjelmistoratkaisujen tarjoajana.

75 vuoden ajan toiminut SD Worx on johtava henkilöstö- ja palkkapalvelujen tarjoaja Euroopassa. Yrityksessä työskentelee yli 5 300 työntekijää 18 eri maassa: Suomen lisäksi Alankomaissa, Belgiassa (HQ), Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Luxemburgissa, Mauritiuksella, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa ja Virossa. Vuonna 2020 SD Worxin liikevaihto oli 743 miljoonaa euroa. Yrityksen asiakkaina on yli 76 000 organisaatiota ympäri maailmaa. 

Tavoite

SD Worx Finlandin tavoite oli kirkastaa ulkoisen viestinnän ydinviestit, äänensävy ja tavoitteet ja lisätä pitkäjänteisellä, säännöllisellä ja yhdenmukaisella viestinnällä yrityksen tunnettuutta henkilöstö- ja palkkahallinnon ohjelmistoratkaisujen tarjoajana.

SD Worx halusi käynnistää systemaattisen viestintäyhteistyön kasvattaakseen yrityksen mainetta keskeisten kohderyhmien mielessä ja rakentaakseen toimivat yhteistyösuhteet olennaisimpiin tiedotusvälineisiin.

Ratkaisu

SD Worx solmi kumppanuuden viestintätoimisto Aivelan kanssa tarjotakseen yleisöilleen säännöllisesti hyödyllistä sisältöä ja saavuttaakseen näkyvyyttä mediassa. Viestintätoimisto Aivelan asiantuntijat järjestivät SD Worx avainhenkilöille työpajan, jossa ideoitiin viestinnän teemoja. Työpajan tuloksista luotiin toimintasuunnitelma, jonka pohjalta käynnistettiin järjestelmälliset viestintätoimenpiteet: sisällöntuotanto SD Worx blogiin, kaupalliset blogiyhteistyöt sekä mediasuhteet.

Tulokset

Viestintätoimisto Aivela on tuottanut SD Worxin omiin kanaviin säännöllisesti blogisisältöjä, jotka ovat saaneet myönteistä palautetta sekä yrityksen sisäisiltä että ulkoisilta sidosryhmiltä. Viestintätoimisto Aivelan ansiosta SD Worx on saanut näkyvyyttä useissa keskeisissä valtakunnallisissa tiedotusvälineissä: muun muassa Helsingin Sanomissa ja Kauppalehdessä. Aivela on tuottanut SD Worx myös kaupallisia sisältöjä valtakunnan mediaan ja alan erikoismedioihin.

”Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa on onnistunut kokonaisuudessaan erinomaisesti ja tulokset ovat jopa ylittäneet odotuksemme. Yhteistyö on sujunut todella mutkattomasti: jo heti alusta alkaen Aivelasta huokui halu kuunnella ja auttaa asiakasta, jonka ansiosta yhteistyö lähti liikkeelle helposti ja tuloksiakin näimme poikkeuksellisen nopeasti. Viestintätoimisto Aivelan vahvuuksia ovat rautainen ammattitaito, ideointikyky ja rohkeus esittää myös tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja. Suosittelen lämpimästi Aivelaa kaikille organisaatioille, joilla on tarvetta rakentaa asiantuntija-asemaa ja tunnettuutta omalla markkinallaan.”

Nina-Maarit Laitinen, markkinointipäällikkö, SD Worx Finland

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.