Kotopro

VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

Kotopro on pilvipalvelu, jolla kerätään ja jaetaan rakennuksiin liittyvää tietoa. Se auttaa päivittäin tuhansia rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Kotopro on osa Admicom-konsernia. Kotopron ratkaisu toimii kaikilla mobiililaitteilla ja se on integroitavissa muihin järjestelmiin.

Tavoite

Kotopron tavoite oli lisätä tunnettuuttaan pitkäjänteisellä, säännöllisellä ja yhdenmukaisella viestinnällä mediasuhteiden ja verkkosivun sisältöjen kautta. Kotopro oli jo aikaisemmin tavoitellut ansaittua näkyvyyttä mediassa heikoin tuloksin.

Ratkaisu

Kotopro solmi yhteistyösopimuksen viestintätoimisto Aivelan kanssa ja käynnisti säännölllisen, kuukausittaisen PR-toiminnan. Aivela laati Kotoprolle strategisen PR-suunnitelman ja myöhemmin ryhtyi myös tuottamaan säännöllisesti artikkeleita Kotopron nettisivuille sekä tukemaan Kotopron henkilöstöä LinkedIn-viestinnässä.

Tulokset

Olemme saaneet Aivelan PR-työn ansiosta näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä sekä lisää uskottavuutta: meihin luotetaan entistä enemmän. Lisäksi olemme saaneet ammattimaisesti tehtyä materiaalia someen ja verkkosivuille.

Aivela ottaa asiakkaan viestinnän tosissaan ja lähtee ripeästi toteuttamaan sekä ideoimaan toimenpiteitä. Voimme luottaa, että se tehdään, mitä luvataan.

Yhteistyö on Aivelan kanssa on ollut idearikasta, innostavaa, ammattimaista, luotettavaa, mutkatonta ja rentoa.

Aivelan Aino Pajukangas ymmärtää myös bisnestämme ja Kotopro-ohjelmaa. Hänelle ei tarvitse selittää, miten sitä käytetään, mihin ja miksi.

Aivela osaa tuoda oikeanlaisia asioita pöytään, eikä  asiakkaan tarvitse olla asiantuntija viestinnässä. 

“Aivela on ollut ainoa kumppani, joka on saanut Kotopron mediaan. Ero on kuin yöllä ja päivällä verrattuna edelliseen kumppaniimme. Aivela on osannut tehdä hienoja nostoja mediaan yrityksestämme ja sen ihmisistä. Aivelan Aino Pajukangas on itse entinen toimittaja ja hänellä kokemusta ja kontakteja alalta. Hän ymmärtää, miten media toimii.”

Mikko Järvi, toimitusjohtaja, Kotopro – 

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?