Asiakastöitä

Viestintätoimisto Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani, joka tuntee viestinnän, teknologian ja markkinoinnin maailman.  Tiimillämme on vuosien kokemus valtakunnallisten ja kansainvälisten yritysten viestinnästä ja lukuisista eri toimialoista.

VIestintätoimisto Aivelan timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

Louhi

Louhen tavoitteena oli kirkastaa brändiään ja vahvistaa palveluidensa tunnettuutta ammattimaisen viestintäkumppanin avulla. Vuonna 2005 perustettu Louhi Networks on keskittynyt tietojärjestelmien vaativaan ylläpitoon.

LUE LISÄÄ
VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

Qvik

Yhtiön tavoitteena on vahvistaa asemaansa teknologia-aiheiden ajatusjohtajana mediassa. Viestintätoimisto Aivela ja Qvik käynnistivät pitkäjänteisen yhteistyön, jossa on luotu yhteydet yrityksen olennaisimpiin sidosryhmiin. Yritys on

LUE LISÄÄ
VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

ParkkiPate

ParkkiPate on valtakunnallisesti toimiva pysäköintiratkaisujen tuottaja, jonka palveluun kuuluvat maksullisen pysäköinnin operointi sekä yksityinen pysäköinninvalvonta. Yrityksen asiakkaina on kasvava joukko mm. hotelleja, sairaaloita,

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Aditro

Aditro halusi kirkastaa ulkoisen viestinnän ydinviestit, äänensävyn ja tavoitteet sekä lisätä pitkäjänteisellä ja säännöllisellä viestinnällä yrityksen tunnettuutta henkilöstö- ja palkkahallinnon ohjelmistoratkaisujen tarjoajana.

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan Kanssakulkija muutosviestintävalmennus vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen.

Tallink Silja

Tallink Silja halusi panostaa intranetin päivittäjiensä osaamiseen viestintätoimisto Aivelan räätälöimillä viestintävalmennuksilla. Osallistujat kokivat valmennukset erittäin hyödyllisiksi. Tallink Silja Oy on osa AS

LUE LISÄÄ

Olemme palvelleet myös heitä

Sanoma Media

Synsam Group

GardenLiving

3 Kaverin Jäätelö

Froneri Finland

EasyFit

Nanoksi Finland

Enterpay

Orkla

Kotopro

Arek

ProCom ry

Reaktor

SaaShop

NordCheck

Viesti ry

Meistä sanottua

Louhi

"Muiden yritysten kannattaisi ryhtyä yhteistyöhön Aivelan kanssa, koska Aivelalla ja sen verkostolla on erinomainen näkemys ja osaaminen viestinnän eri osa-alueilta ja siitä, miten liiketoimintaa voidaan kehittää viestinnän avulla. He osaavat sparrata ja haastaa, mikä johtaa parempaan lopputulokseen."

Mika Paavola, toimitusjohtaja
Louhi Networks / LUE LISÄÄ

Aditro

"Yhteistyö on viestintätoimisto Aivelan kanssa on onnistunut kokonaisuudessaan erinomaisesti ja tulokset ovat jopa ylittäneet odotuksemme. Aivelan vahvuuksia ovat rautainen ammattitaito, ideointikyky ja rohkeus esittää myös tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja."

Karolina Forss, Markkinointipäällikkö
Aditro / LUE LISÄÄ

Qvik

"Aivelalta saa hyvää editointiapua sekä asiantuntevaa näkemystä mediapitchien suunnitteluun sekä toteutukseen. Aivelan kontaktiverkosto on laaja ja olemme saaneet tätä kautta äänemme kuuluviin juuri niissä medioissa, joissa olemme halunneetkin. Aino Pajukangas on tehokas ja sinnikäs tyyppi, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja mukavaa."

Mirva Uotila, Marketing Monkey
Qvik Oy / LUE LISÄÄ

Tallink Silja

”Valmennukset onnistuivat hyvin ja osallistujat kokivat ne erittäin hyödyllisiksi. Valmennusten myötä osallistujat ymmärsivät, miten kirjoittaa toimiva ja sujuva verkkoteksti. Yhteistyö Aivelan kanssa sujui erinomaisesti. Aivela ymmärsi meidän todelliset tarpeet ja muokkasi meille juuri sopivan yksilöllisen valmennuksen. Valmennuksissa oli erittäin rento ja avoin ilmapiiri ja osallistujat uskalsivat kysyä, ihmetellä ja ideoida vapaasti.”

Marika Nöjd, Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy / LUE LISÄÄ

Rainmaker

”Yhteistyö Aivelan kanssa sujui loistavasti ja saimme suuren avun kokonaisuuden suunnitteluun sekä viestinnän toteuttamiseen. Aivelan Aino Pajukangas piti haastavasta aikataulusta kiinni rautaisella ja ammattitaitoisella otteella. Kokonaisuudessaan onnistuimme viestinnässä hyvin ja saimme loistavaa palautetta sekä henkilöstöltä että asiakkailta, mutta myös markkinointiviestinnän ammattilaisilta. Mediassa tiedote rikkoi uutiskynnyksen useassa eri lehdessä ja yhdessä mainonnan kanssa toi sivuillemme merkittävän kävijämäärän nousun."

Jonetta Nackström, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Rainmaker / LUE LISÄÄ

ParkkiPate

"Yhteistyö on ylittänyt odotukset ja olemme Aivelan avustuksella pystyneet kehittämään viestintäämme mediassa tavoitteiden mukaisesti. Olemme saavuttaneet laajaa näkyvyyttä mediassa, sekä saavuttaneet medianäkyvyydelle asetetut tavoitteet, niin viestinnällisessä kuin kaupallisessakin mielessä."

Christian Metsäranta, toimitusjohtaja
ParkkiPate / LUE LISÄÄ

Ruohonjuuri Oy

“Tulokset ylittivät toiveemme. Yhteistyö Aivelan asiantuntijoiden kanssa sujui hyvin ketterästi ja jouhevasti. Aivelan asiantuntijat kuuntelivat toiveitamme ja tarpeitamme. Yhteistyöstä jäi hyvin positiivinen fiilis. Tuntui, että Aivela oli aidosti kiinnostunut yrityksestämme ja vahvan tiedon ja faktojen lisäksi heillä oli myös "sydän" mukana työskentelyssä: meitä asiakkaana kuunneltiin ja näkemyksiämme arvostettiin. Voimme lämpimästi suositella Aivelaa yhteistyökumppanina monenlaisiin tutkimus- ja viestintäprojekteihin.”

Arto Ranta-aho, Senior Advisor
Ruohonjuuri Oy / LUE LISÄÄ

Alma Talent Tietopalvelut

"Aivelan kanssa työskentely on sujunut joustavasti. Sekä yhteisiä toimintamalleja että sisältöjä on iteroitu säännöllisesti hyvässä hengessä. Sovituista asioista on pidetty kiinni ja taustatyöt tehty mallikkaasti. On ollut ilo huomata, että yhteistyökumppani tuo lisäarvoa liiketoiminnalle ja että kumppaniin voi luottaa."

Annina Haronoja, Markkinointipäällikkö
Alma Talent Tietopalvelut / LUE LISÄÄ

Vallum

"Aivela auttoi hiomaan yrityksemme Smart Capability Management -konseptin hissipuhetta ja kirkastamaan asiakaslupaustamme. Aivelan erityinen vahvuus on asiakkaan tarpeiden kuunteleminen ja kyky ohjata asiakasta itseään työstämään oman näköisensä viesti. Voimme lämpimästi suositella Aivelan palveluita yrityksille, jotka haluavat selkeyttää viestintäänsä ja kehittyä myös itse viestijöinä"

Timo Valli, Toimitusjohtaja
Vallum Oy / LUE LISÄÄ

Hartela

"Projekti onnistui kokonaisuudessaan ja ylitti odotukset. Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa oli mutkatonta. Erittäin positiivista oli aikataulussa pysyminen ja selkeiden ehdotusten esittäminen. Aivelan vahvuuksia ovat yhteyshenkilö, käytännönläheisyys, ratkaisukeskeisyys ja aktiivinen ote sekä asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen."

Johanna Palosaari, hankekehitysjohtaja,
Hartela Etelä-Suomi Oy / LUE LISÄÄ

Vivotech

"Saavutetut tulokset ylittivät kaikki odotukset. Olemme saaneet onnistuneen projektin johdosta huikean määrän yhteydenottoja sekä kymmeniä uusia asiakkaita. Yhteistyö Aivelan kanssa on ollut todella helppoa ja toimivaa. Suosittelen ehdottomasti Aivelan palveluita kaikille yrityksille! Nyt vasta todella ymmärrän, mitä kaikkea onnistuneella viestinnällä ja markkinointistrategialla on saavutettavissa.”

Janne Räsänen, toimitusjohtaja
Vivotech Oy / LUE LISÄÄ

Elivo

"Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa sujuu mutkattomasti: tiimillä riittää ideoita ja mahdollisiin kysymyksiin saa vastaukset nopeasti. Palvelu on erittäin ystävällistä. Aivelan vahvuuksia ovat idearikkaus, loistavat kontaktit ja verkostot sekä vahva ymmärrys asiakkaan tarpeita ja brändiä ajatellen. Yhteistyön ansiosta ylitimme reippaasti asetetut tavoitteet Elivo-brändin kanssa Instagramissa."

Kaisa Mikkola, Tuotepäällikkö
Midsona Finland / LUE LISÄÄ

GardenLiving

"Aivelan kanssa yhteistyö on ollut erittäin antoisaa. Tahto ymmärtää meidän toimintaamme ja tarpeitamme on aitoa. Heidän ehdotuksensa ovat olleet juuri sitä, mitä tarvitsemme ja toiminta on ollut tehokasta. He saivat yrityksellemme aivan uutta näkyvyyttä niin sanomalehdissä kuin Linkedinissa. Suosittelen vilpittömästi Aivelaa kaikille, jotka haluavat hyödyntää ammattilaisen tekemää viestintää."

Eva Wuite, toimitusjohtaja,
GardenLiving Oy / LUE LISÄÄ