Asiakastöitä

Viestintätoimisto Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani, joka tuntee viestinnän, teknologian ja markkinoinnin maailman.  Tiimillämme on vuosien kokemus valtakunnallisten ja kansainvälisten yritysten viestinnästä ja lukuisista eri toimialoista.

VIestintätoimisto Aivelan timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin
Timanttihautomo

Louhi

Louhen tavoitteena oli kirkastaa brändiään ja vahvistaa palveluidensa tunnettuutta ammattimaisen viestintäkumppanin avulla. Vuonna 2005 perustettu Louhi Networks on keskittynyt tietojärjestelmien vaativaan ylläpitoon.

LUE LISÄÄ
VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki
Sillanrakentaja

Qvik

Yhtiön tavoitteena on vahvistaa asemaansa teknologia-aiheiden ajatusjohtajana mediassa. Viestintätoimisto Aivela ja Qvik käynnistivät pitkäjänteisen yhteistyön, jossa on luotu yhteydet yrityksen olennaisimpiin sidosryhmiin. Yritys on

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan Kanssakulkija muutosviestintävalmennus vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen.
Kanssakulkija

Neomore

Neomoren tavoitteena oli lisätä koko henkilöstönsä sekä erityisesti johtoryhmän ymmärrystä LinkedInistä sekä ottaa LinkedIn nykyistä tehokkaampaan käyttöön. Neomore Consulting Oy tarjoaa asiakkailleen

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin
Timanttihautomo

Lapp Automaatio

Lapp Automaation tavoite oli kirkastaa vuodelle 2027 tähtäävänsä strategian ydinviestit, visio ja arvot sekä viestiä henkilöstölle strategiauudistuksesta ymmärrettäväsi ja kattavasti. Lapp Automaatio

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu
Liidilinko

SD Worx

SD Worx Suomi halusi kirkastaa ulkoisen viestinnän ydinviestit, äänensävyn ja tavoitteet sekä lisätä pitkäjänteisellä ja säännöllisellä viestinnällä yrityksen tunnettuutta henkilöstö- ja palkkahallinnon

LUE LISÄÄ

ParkkiPate

ParkkiPaten tavoite oli saavuttaa neutraalia näkyvyyttä mediassa säännöllisen, järjestelmällisen mediaviestinnän avulla. ParkkiPate on valtakunnallisesti toimiva

LUE LISÄÄ >>

Tallink Silja

Tallink Silja halusi panostaa intranetin päivittäjiensä osaamiseen viestintätoimisto Aivelan räätälöimillä viestintävalmennuksilla.

LUE LISÄÄ >>

Spigot

Aivelan kanssa toteutetun hankkeen tavoite oli luoda Spigotille kokonaisvaltainen markkinointiviestintästrategia.Spigot Oy

LUE LISÄÄ >>

Hartela

Hartelan tavoitteena oli yhdenmukaistaa asuntotuotannon hankekehittäminen ja viestiä sitä kuvaavasta prosessista

LUE LISÄÄ >>

Synsam

Synsamin tavoitteena oli löytää luotettava, ketterä ja ammattitaitoinen lokaali kumppani kokonaisvaltaiseen

LUE LISÄÄ >>

Olemme palvelleet myös heitä

Sanoma Media

Alma Talent

GardenLiving

3 Kaverin Jäätelö

Froneri Finland

EasyFit

Nanoksi Finland

Enterpay

Orkla

Kotopro

Arek

ProCom ry

Reaktor

SaaShop

NordCheck

Viesti ry

Meistä sanottua

Spigot

“Kun markkinoinnissa on hyvä kumppani, omaa aikaa vapautuu tehokkaampaan käyttöön oman liiketoiminnan ympärillä. Saa myös tukea markkinointipäätöksiin ja järkeviin panostuksiin markkinoinnissa ja viestinnässä. Koska näiden päätösten tekeminen saattaa välillä olla vaikeaa, on hyvä, että asiakasyrityksen liiketoiminnan tunteva markkinointiviestintäkumppani tuo myös eri vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia esille.”

Tuomas Suomala, tuotepäällikkö
Spigot Oy / LUE LISÄÄ

Lapp Automaatio

“Aivelan vahvuuksia ovat kokemus ja uskallus haastaa asiakkaan ajatuksia. Myös pragmaattinen ote työhön on iso etu, joka johtaa nopeasti tuloksiin. Ilman keskusteluja Aivelan kanssa viestimme ei olisi jalostunut siihen timanttiseen muotoon johon kovalla työllä pääsimme! Aivelan kanssa työskentely on ollut mukavaa ja mutkatonta. Aivelalla mennään suoraan asiaan ja halutaan ymmärtää asiakasta. On myös tehty aina se mikä on luvattu!”

Stefan Backman, myyntijohtaja
Lapp Automaatio / LUE LISÄÄ

Louhi

"Muiden yritysten kannattaisi ryhtyä yhteistyöhön Aivelan kanssa, koska Aivelalla ja sen verkostolla on erinomainen näkemys ja osaaminen viestinnän eri osa-alueilta ja siitä, miten liiketoimintaa voidaan kehittää viestinnän avulla. He osaavat sparrata ja haastaa, mikä johtaa parempaan lopputulokseen."

Mika Paavola, toimitusjohtaja
Louhi Networks / LUE LISÄÄ

Neomore

"Saimme valmennuksesta uutta tietoa ja ideoita. Valmennus oli kustomoitu juuri meitä varten. Osallistujien mielestä valmentajan valmennustyyli on osallistava ja kannustava, ja valmennuksessa oli rento tunnelma. Aino tunsi kohderyhmämme."

Tuomas Haimi, Chief Operating Officer
Neomore Consulting / LUE LISÄÄ

SD Worx

"Yhteistyö on viestintätoimisto Aivelan kanssa on onnistunut kokonaisuudessaan erinomaisesti ja tulokset ovat jopa ylittäneet odotuksemme. Aivelan vahvuuksia ovat rautainen ammattitaito, ideointikyky ja rohkeus esittää myös tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja."

Salla Ollikainen, Markkinointipäällikkö
SD Worx / LUE LISÄÄ

Qvik

"Aivelalta saa hyvää editointiapua sekä asiantuntevaa näkemystä mediapitchien suunnitteluun sekä toteutukseen. Aivelan kontaktiverkosto on laaja ja olemme saaneet tätä kautta äänemme kuuluviin juuri niissä medioissa, joissa olemme halunneetkin. Aino Pajukangas on tehokas ja sinnikäs tyyppi, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja mukavaa."

Mirva Uotila, Marketing Monkey
Qvik Oy / LUE LISÄÄ

LVI-TU Ry

“Työpaja oli käytännönläheinen, onnistunut, hyvin rakennettu, ja se toi meille uutta tietoa ja ajatuksia. Iltapäivä herätti ajatuksia ja oli myös sopivalla tavalla haastava. Työpaja toi arvoa järjestömme toimintaan.”

Pipsa Hiltunen, viestintäpäällikkö
LVI-TU ry / LUE LISÄÄ

Tallink Silja

”Valmennukset onnistuivat hyvin ja osallistujat kokivat ne erittäin hyödyllisiksi. Valmennusten myötä osallistujat ymmärsivät, miten kirjoittaa toimiva ja sujuva verkkoteksti. Yhteistyö Aivelan kanssa sujui erinomaisesti. Aivela ymmärsi meidän todelliset tarpeet ja muokkasi meille juuri sopivan yksilöllisen valmennuksen. Valmennuksissa oli erittäin rento ja avoin ilmapiiri ja osallistujat uskalsivat kysyä, ihmetellä ja ideoida vapaasti.”

Marika Nöjd, Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy / LUE LISÄÄ

Rainmaker

”Yhteistyö Aivelan kanssa sujui loistavasti ja saimme suuren avun kokonaisuuden suunnitteluun sekä viestinnän toteuttamiseen. Aivelan Aino Pajukangas piti haastavasta aikataulusta kiinni rautaisella ja ammattitaitoisella otteella. Kokonaisuudessaan onnistuimme viestinnässä hyvin ja saimme loistavaa palautetta sekä henkilöstöltä että asiakkailta, mutta myös markkinointiviestinnän ammattilaisilta. Mediassa tiedote rikkoi uutiskynnyksen useassa eri lehdessä ja yhdessä mainonnan kanssa toi sivuillemme merkittävän kävijämäärän nousun."

Jonetta Nackström, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Rainmaker / LUE LISÄÄ

Synsam

"Aivela on kumppani joka on kuin yksi meistä ja joka helpottaa arkeamme. Pystyn keskittymään omaan työhöni, koska voin luottaa täysin siihen, että on taho joka hoitaa asiat niin kuin on sovittu. Aivelan vahvuuksia ovat vahva ammattiatito, toimialaosaaminen, viestinnän substanssiosaaminen ja nopeus. On tärkeää, että on kumppani, jonka kanssa on helppo toimia. Aivelalle erityistä on myös avoimuus ja rohkeus: Aivelan Aino Pajukangas tarvittaessa uskaltaa myös rakentavalla tavalla haastaa, jos on jostain eri mieltä. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että Aivela tekee aina sen, minkä lupaa ja mistä on sovittu."

Sami Verno, Brand Manager
Synsam Group Finland / LUE LISÄÄ

ParkkiPate

"Yhteistyö on ylittänyt odotukset ja olemme Aivelan avustuksella pystyneet kehittämään viestintäämme mediassa tavoitteiden mukaisesti. Olemme saavuttaneet laajaa näkyvyyttä mediassa, sekä saavuttaneet medianäkyvyydelle asetetut tavoitteet, niin viestinnällisessä kuin kaupallisessakin mielessä."

Christian Metsäranta, toimitusjohtaja
ParkkiPate / LUE LISÄÄ

Ruohonjuuri Oy

“Tulokset ylittivät toiveemme. Yhteistyö Aivelan asiantuntijoiden kanssa sujui hyvin ketterästi ja jouhevasti. Aivelan asiantuntijat kuuntelivat toiveitamme ja tarpeitamme. Yhteistyöstä jäi hyvin positiivinen fiilis. Tuntui, että Aivela oli aidosti kiinnostunut yrityksestämme ja vahvan tiedon ja faktojen lisäksi heillä oli myös "sydän" mukana työskentelyssä: meitä asiakkaana kuunneltiin ja näkemyksiämme arvostettiin. Voimme lämpimästi suositella Aivelaa yhteistyökumppanina monenlaisiin tutkimus- ja viestintäprojekteihin.”

Arto Ranta-aho, Senior Advisor
Ruohonjuuri Oy / LUE LISÄÄ

Hartela

"Projekti onnistui kokonaisuudessaan ja ylitti odotukset. Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa oli mutkatonta. Erittäin positiivista oli aikataulussa pysyminen ja selkeiden ehdotusten esittäminen. Aivelan vahvuuksia ovat yhteyshenkilö, käytännönläheisyys, ratkaisukeskeisyys ja aktiivinen ote sekä asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen."

Johanna Palosaari, hankekehitysjohtaja,
Hartela Etelä-Suomi Oy / LUE LISÄÄ

RIL-Naisverkosto

"Valmennus oli antoisa, avartava ja tarjosi uusia oivalluksia. Sekä puhujan osuudet, tehtävät kuten myös valmennusmateriaalit saivat kiitosta osakseen. Valmennus loi jäsenillemme intoa ja hyvää mieltä."

Henriikka Hellström, Johtaja jäsenyys & viestintä
RIL-Naisverkosto / LUE LISÄÄ

Vivotech

"Saavutetut tulokset ylittivät kaikki odotukset. Olemme saaneet onnistuneen projektin johdosta huikean määrän yhteydenottoja sekä kymmeniä uusia asiakkaita. Yhteistyö Aivelan kanssa on ollut todella helppoa ja toimivaa. Suosittelen ehdottomasti Aivelan palveluita kaikille yrityksille! Nyt vasta todella ymmärrän, mitä kaikkea onnistuneella viestinnällä ja markkinointistrategialla on saavutettavissa.”

Janne Räsänen, toimitusjohtaja
Vivotech Oy / LUE LISÄÄ