Qvik

VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

Ohjelmistoyhtiö Qvik tuottaa asiakkailleen digitaalisia palveluita, jotka tuottavat aitoa, mitattavaa arvoa.

Tavoite

Mobiilin liiketoiminnan ratkaisuihin keskittynyt Qvik suunnittelee ja kehittää mobiilisovelluksia, sekä pilvipalveluita. Yrityksen tavoitteena on vahvistaa asemaansa teknologia-aiheiden ajatusjohtajana mediassa.

Ratkaisu

Viestintätoimisto Aivela ja Qvik käynnistivät säännöllisen ja pitkäjänteisen yhteistyön, jossa kartoitettiin ja luotiin yhteydet yrityksen olennaisimpiin sidosryhmiin ja käynnistettiin systemaattinen prosessi medianäkyvyyden ideoimiseen.

Tulokset

Yhteistyön myötä Qvik on saanut näkyvyyttä mobiilipalveluiden asiantuntijana yli 60 artikkelissa (mm. Talouselämä, Kauppalehti, Helsingin Sanomat, MTV.fi, Ilta-Sanomat, Tekniikka & Talous, Tietoviikko).

“Viestintätoimisto Aivelalta saa hyvää editointiapua sekä asiantuntevaa näkemystä mediapitchien suunnitteluun sekä toteutukseen. Aivelan kontaktiverkosto on laaja ja olemme saaneet tätä kautta äänemme kuuluviin juuri niissä medioissa, joissa olemme halunneetkin. Aivelan Aino Pajukangas on tehokas ja sinnikäs tyyppi, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja mukavaa.”

Mirva Uotila, Marketing Monkey, Qvik Oy

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.