Oivaltamaan

VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on laajasti tunnettu kouluttaja, valmentaja ja luennoitsija. Hän on ratkaisukeskeinen valmentaja, Life Coach Trainer, NLP Master Trainer ja hyvinvointikoordinaattori. Hautalan ensimmäinen tietokirja nimeltä Selkäkipu ja mielen voima ilmestyi lokakuussa 2017 Otavan kustantamana.

Tavoite

Jaana Hautalan toinen tietokirja Rohkeiden aikuisten kirja. Vapaudu uskomusten kahleista ilmestyi 25.11.-19 Readmen kustantamana. Hautala halusi lisätä median välityksellä suuren yleisön tietoisuutta uskomuksista, jotka määrittelevät identiteettiä, käyttäytymistämme ja taitojamme. Hautalan tavoitteena oli saada teokselleen näkyvyyttä journalistisissa jutuissa ja lisätä valtakunnallista tunnettuuttaan.

Ratkaisu

Viestintätoimisto Aivela suunnitteli ja toteutti asiakkaalle pienimuotoisen PR-kampanjan, johon sisältyi kontakteja valikoituihin tiedotusvälineisiin. Aivela tuotti teoksen PR-kampanjan ydinviestit ja mediatarinan sekä otti yhteyttä asiakkaan toiminnan kannalta olennaisimpiin tiedotusvälineisiin.

Tulokset

Projekti onnistui kokonaisuudessaan erittäin hyvin. PR-kampanjan ansiosta asiakas sai näkyvyyttä kaikkiaan 18 journalistisessa jutussa, joiden joukossa olivat mm. MTV Uutiset, Iltalehti, Ilta-Sanomat, Kodin Kuvalehti, Anna, Hyvä Terveys, ET-Terveys, Voi Hyvin Satakunnan Kansa ja Aamulehti.

Projektin myötä asiakkaan henkilöbrändi vahvistui mediassa ja kirjan näkyvyys lisääntyi, millä oli merkitystä myös kirjan myyntiin. Tavoitteet toteutuivat onnistuneesti ja yhteistyö oli viestintätoimisto Aivelan kanssa kokonaisuudessa joustavaa sekä hyvällä energialla läpi vietyä.

Pidin erityisesti projektin selkeydestä sekä nappiin menneestä aikataulutuksesta. Myös viestintä projektin aikana sujui erittäin onnistuneesti. Jos yrittäjänä haluat vahvistaa tai rakentaa henkilöbrändiä, suosittelen vahvasti yhteistyötä viestintätoimisto Aivelan kanssa.

Projekti onnistui kokonaisuudessaan erittäin hyvin. PR-kampanja sai näkyvyyttä 18 journalistisessa artikkelissa. Pidin erityisesti projektin selkeydestä sekä nappiin menneestä aikataulutuksesta. Myös viestintä projektin aikana sujui erittäin onnistuneesti. Jos yrittäjänä haluat vahvistaa tai rakentaa henkilöbrändiä, suosittelen vahvasti yhteistyötä viestintätoimisto Aivelan kanssa.”

Jaana Hautala, toimitusjohtaja, Oivaltamaan Oy

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.