Rainmaker

VIestintätoimiston Aivelan Puskaradio Helsinki

Rainmaker Group Oy on suomalainen, yksityisomistuksessa oleva ulkoistettuja myynnin palveluita, contact center -palveluita sekä henkilöstöpalveluita tarjoava yritys. Vuonna 1999 perustettu Rainmaker on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään. Rainmaker työllistää noin 1800 henkilöä Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla sekä Espanjan Torreviejassa.

Tavoite

Rainmaker Group sopi ManpowerGroup Oy:n kanssa yrityskaupasta, jossa Rainmaker osti ManpowerGroupin Contact Center Oy:n liiketoiminnan ja koko osakekannan. Kaupan myötä Rainmakerista tuli Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun toimija. Yrityskauppa koski monia eri sidosryhmiä, joille tuli viestiä muutoksesta hallitusti oikean aikaan.

Ratkaisu

Viestintätoimisto Aivela toimi Rainmakerin tukena ja laati muutosviestintään kokonaisvaltaisen suunnitelman, jossa huomioitiin sekä yritysten sisäiset että ulkoiset sidosryhmät. Aivela tuotti nopeassa aikataulussa viestinnän tukiaineistot sekä räätälöidyt viestintäaineistot kaikille sidosryhmille: uudelle ja nykyiselle henkilöstölle, asiakkaille ja medialle.

Tulokset

Muutosviestintä onnistui kokonaisuudessaan hyvin. Asiakas sai viestinnästä loistavaa palautetta sekä henkilöstöltä että asiakkailta mutta myös markkinointiviestinnän ammattilaisilta. Mediassa tiedote rikkoi uutiskynnyksen useassa eri lehdessä ja yhdessä mainonnan kanssa toi asiakkaan nettisivuille merkittävän kävijämäärän nousun.

”Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa sujui loistavasti ja saimme suuren avun kokonaisuuden suunnitteluun sekä viestinnän toteuttamiseen. Aivelan Aino Pajukangas piti haastavasta aikataulusta kiinni rautaisella ja ammattitaitoisella otteella. Kokonaisuudessaan onnistuimme viestinnässä hyvin ja saimme loistavaa palautetta sekä henkilöstöltä että asiakkailta, mutta myös markkinointiviestinnän ammattilaisilta. Mediassa tiedote rikkoi uutiskynnyksen useassa eri lehdessä ja yhdessä mainonnan kanssa toi sivuillemme merkittävän kävijämäärän nousun.”

-Jonetta Nackström, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Rainmaker-

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.