Synsam

VIestintätoimiston Aivelan Sillanrakentaja Helsinki

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam Group on listattu Nasdaq Stockholmiin (SYNSAM). 

Tavoite

Synsamin tavoitteena oli löytää luotettava, ketterä ja ammattitaitoinen lokaali kumppani kokonaisvaltaiseen PR- ja viestintätyöhön.

Ratkaisu

Synsam käynnisti viestintätoimisto Aivelan kanssa monipuolisen yhteistyön liittyen mediasuhteisiin sekä verkkosisältöjen ja PR-tapahtumien tuotantoon.

Tulokset

Aivela on toiminut Synsamin PR-kumppanina vuodesta 2018. Yhteistyö on aina sujunut helposti ja joustavasti, ja sen ansiosta Synsam on saanut näkyvyyttä niin valtakunnallisissa kuin alueellisissa tiedotusvälineissä.

Aivela on kumppani joka on kuin yksi meistä ja joka helpottaa arkeamme. Pystyn keskittymään omaan työhöni, koska voin luottaa täysin siihen, että on taho joka hoitaa asiat niin kuin on sovittu. Aivelan vahvuuksia ovat vahva ammattiatito, toimialaosaaminen, viestinnän substanssiosaaminen ja nopeus. On tärkeää, että on kumppani, jonka kanssa on helppo toimia. Aivelalle erityistä on myös avoimuus ja rohkeus: Aivelan Aino Pajukangas tarvittaessa uskaltaa myös rakentavalla tavalla haastaa, jos on jostain eri mieltä. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että Aivela tekee aina sen, minkä lupaa ja mistä on sovittu.

 

-Sami Verno, Brand Manager, Synsam Group Finland-

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.