Neomore

VIestintätoimisto Aivelan Kanssakulkija muutosviestintävalmennus vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen.

Neomore Consulting Oy tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista konsultointia liittyen SAP-ratkaisuihin. Neomoren avulla asiakas saa enemmän irti SAP-järjestelmästään. Viimeksi vahvistetulla tilikaudella 2021 Neomoren liikevaihto kasvoi noin 40 prosenttia, yli 12 miljoonaan. Yritys työllistää noin 75 henkilöä kolmessa toimipisteessään Espoossa, Tampereella ja Tukholmassa.

Tavoite

Neomoren tavoitteena oli lisätä koko henkilöstönsä sekä erityisesti johtoryhmän ymmärrystä LinkedInistä sekä ottaa LinkedIn nykyistä tehokkaampaan käyttöön. 

Ratkaisu

Aivela toteutti Neomoren koko henkilöstölle räätälöidyn social selling -perusvalmennuksen Linkedinin käytöstä asiantuntijaviestinnässä. Lisäksi Aivela järjesti Neomoren johtoryhmälle erillisen valmennuksen, jossa hiottiin Neomoren avainhenkilöiden valmiuksia toimia LinkedInissä entistä tehokkaammin.

Tulokset

Valmennuksen osallistujat saivat valmennuksesta tietoa ja ideoita näkyvyyteen LinkedInissä sekä inspiraatiota tulla aktiivisemmaksi niin yritys- kuin henkilökohtaisilla tileillä. Valmennuksessa käytiin läpi esimerkkien kautta, mikä tekee postauksesta toimivan ja houkuttelevan. Osallistujien mielestä valmentajan valmennustyyli on osallistava ja kannustava, ja valmennuksessa oli rento tunnelma.

”Valmennus oli kustomoitu juuri meitä varten. Aino tunsi kohderyhmämme ja pääsimme yhdessä keskustelemaan, millaisia asioita haluamme LinkedInissä tuoda esiin eri kohderyhmiämme ajatellen. Ainon kanssa sparraillut postausideat ja yleisömme määrittely toivat boostia omaan aktiivisuuteemme ja parempaan tavoitettavuuteen. Näin osaamme tulevaisuudessa optimoida muun muassa postausten julkaisuaikaa ja sisältöä. Aino kannusti meitä postailemaan myös itse henkilökohtaisilla tileillämme ja osallisti meitä pohtimaan myös omien tiliemme sisältöä ja teemoja.”

Tuomas Haimi, Chief Operating Officer, Neomore Consulting

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.