Lapp Automaatio

VIestintätoimisto Aivelan timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

Lapp Automaatio tarjoaa automaatio- ja sähkökomponentteja sekä asiantuntijapalveluita kone- ja laitevalmistuksen sekä prosessiteollisuuden tarpeisiin. Yritys yhdistää oman ja kumppaneidensa asiantuntemuksen parhaiden ratkaisujen saavuttamiseksi. Lapp Automaatio on osa perheomisteista LAPP-konsernia, joka on globaalisti tunnettu asiantuntijuudestaan sekä laadukkaista kaapeli- ja liitäntäratkaisuistaan. Suomessa Lapp Automaatio työllistää noin 70 henkilöä toimipisteissään Vantaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa sekä Hyvinkäällä.

Tavoite

Lapp Automaation tavoite oli kirkastaa vuodelle 2027 tähtäävänsä strategian ydinviestit, visio ja arvot skeä viestiä henkilöstölle strategia uudistuksesta ymmärrettävästi ja kattavasti.

Ratkaisu

Lapp Automaatio käynnisti viestintätoimisto Aivelan kanssa yhteistyön, jonka puitteissa uudistettiin strategiaviestinnän materiaalit sekä tuotettiin viestintäaineistoja.

Tulokset

Lapp Automaation mukaan yhteistyö strategia- ja viestintästrategiaprojektissa Aivelan kanssa sujui erittäin hyvin. Erityisesti tavoitteiden, suunnitelmien ja niiden perusteiden viestiminen henkilöstölle ja muille sidosryhmille oli ollut erittäin tärkeässä asemassa. Tähän yritys koki saavansa paljon apua sekä näkemyksiä ja ajatuksia haastavan keskustelukumppanin.

Yhteistyön keskeisimmät hyödyt olivat ajatusten haastaminen ulkopuolisen silmin sekä viestin kirkastaminen. Yhteistyön ansiosta henkilöstö ja myös yhtiön johto ymmärtävät nyt paremmin pidemmän aikavälin tavoitteet ja suunnitelmat niihin pääsemiseksi. Yhtiön visiota, missiota ja perustehtävää kirkastettiin muotoon, joka on helpommin ymmärrettävä ja sopii paremmin yhtiön arvopohjaan.

 

“Aivelan vahvuuksia ovat kokemus ja uskallus haastaa asiakkaan ajatuksia. Myös pragmaattinen ote työhön on iso etu, joka johtaa nopeasti tuloksiin. Ilman keskusteluja Aivelan kanssa viestimme ei olisi jalostunut siihen timanttiseen muotoon johon kovalla työllä pääsimme! Aivelan kanssa työskentely on ollut mukavaa ja mutkatonta. Aivelalla mennään suoraan asiaan ja halutaan ymmärtää asiakasta. On myös tehty aina se mikä on luvattu!”

– Stefan Backman, myyntijohtaja, Lapp Automaatio

 

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.