One4all Finland

VIestintätoimisto Aivelan timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

One4all Finland tarjoaa taloyhtiöille digitaalisia työkaluja asumiseen liittyviin palveluihin ja viestintään. One4allin ratkaisujen avulla taloyhtiöiden edustajat voivat tarjota asukkaille palveluita ja tietoa asumisesta sekä ohjata asukkaita toimimaan turvallisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Espoolainen One4all työllistä kymmenen asumisen ammattilaista. Yrityksen liikevaihto oli viimeksi vahvistetulla tilikaudella oli 1,8 miljoonaa euroa.

Tavoite

One4allin tavoite on saavuttaa ajatusjohtajan asema taloyhtiöiden digitaalinen viestinnnän saralla ja käynnistää järjestelmällinen PR-työ. Yrityksellä on omat resurssit viestintään, mutta työn tueksi tarvittiin ammattimainen suunnitelma. Niinpä One4all toteutti Aivelan kanssa ELY-keskuksen tuella suunnittelutyön.

Ratkaisu

ELY-keskuksen tukeman markkinoinnin ja asiakkuuksien konsultointihankkeen tavoite oli luoda One4all Oy:lle mediaviestinnän suunnitelma. Yritys kirkasti Aivelan johdolla ydinviestinsä ja määritteli uutisarvoiset teemat, joiden avulla yritys voi nousta ajatusjohtajaksi alallaan. Osana hanketta suunniteltiin yhdessä PR-aiheita ja -aikatauluja sekä perehdyttiin median toimintalogiikkaan.

Tulokset

One4all on hyvin tyytyväinen konsultointihankkeeseen. Hanke tarjosi yritykselle työkalut toimintatapojensa päivittämiseen. Yritys sai hankkeesta irti enemmän kuin etukäteen ajatteli. One4allin mukaan yhteistyö Aivelan kanssa oli inspiroivaa, suunnitelmallista, ammattimaista, luontevaa ja mutkatonta. Yhteistyön ansiosta One4all osaa nyt tehdä oikeita asioita tavoitteidensa saavuttamiseksi ja on varma, että työ tuottaa tulosta.

“Aluksi pidätimme hetken henkeä, kun huomasimme, että toimintatapamme on myllättävä täysin uusiksi. Nyt meillä on kuitenkin jo pää visusti pinnalla, ja kiitos Aivelan, tiedämme tarkalleen mitä tehdä, miten ja miksi. Annamme hankkeelle arvosanaksi täyden kympin ja vielä plussan päälle. Voimme siis lämpimästi suositella Viestintätoimisto Aivelan palveluita myös muille!”

-Kitte Hamilton, toimitusjohtaja, One4all Finland-

Kiinnostaako sinua tai organisaatiotasi samanlainen palvelu?

Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani.

Teemme monimutkaisesta yksinkertaista ja vaikeasta selkeää ja ymmärrettävää.