Asiakastöitä

Viestintätoimisto Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani, joka tuntee viestinnän, teknologian ja markkinoinnin maailman.  Tiimillämme on vuosien kokemus valtakunnallisten ja kansainvälisten yritysten viestinnästä ja lukuisista eri toimialoista.

VIestintätoimisto Aivelan Kanssakulkija muutosviestintävalmennus vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen.

Tallink Silja

Tallink Silja halusi panostaa intranetin päivittäjiensä osaamiseen viestintätoimisto Aivelan räätälöimillä viestintävalmennuksilla. Osallistujat kokivat valmennukset erittäin hyödyllisiksi. Tallink Silja Oy on osa AS

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

Ruohonjuuri

Ruohonjuuri halusi kirkastaa ja kiteyttää, mitä yrityskulttuuri merkitsee yrityksen eri tehtävissä työskenteleville henkilöille. Viestintätoimisto Aivela keräsi tietoa koko henkilöstölle kohdistetun sähköisen kyselyn

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Alma Talent

Alma Talent Tietopalvelut halusi aloittaa systemaattisen sisällöntuotannon lisätäkseen tuotteidensa ja palveluidensa tunnettuutta. Viestintätoimisto Aivelan tuottamat sisällöt ovat vastanneet asiakkaan ja yleisöjen odotuksia erittäin hyvin.

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan Kanssakulkija muutosviestintävalmennus vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen.

Hartela

Hartelan tavoitteena oli yhdenmukaistaa asuntotuotannon hankekehittäminen ja viestiä sitä kuvaavasta prosessista yhtenäisesti ja hallitusti. Viestintätoimisto Aivela tuotti Hartelalle kokonaisvaltaisen prosessin jalkautus- ja viestintäsuunnitelman.  Rakennusyhtiö

LUE LISÄÄ
VIestintätoimisto Aivelan Sisältosampo on sisällöntuotannon palvelu

Aditro

Aditro halusi kirkastaa ulkoisen viestinnän ydinviestit, äänensävyn ja tavoitteet sekä lisätä pitkäjänteisellä ja säännöllisellä viestinnällä yrityksen tunnettuutta henkilöstö- ja palkkahallinnon ohjelmistoratkaisujen tarjoajana.

LUE LISÄÄ

Olemme palvelleet myös heitä

Sanoma Media Finland

Synsam Group Finland

Orkla

ParkkiPate

EasyFit

One4all Finland

Enterpay

SaaShop

NordCheck

Arek

3 Kaverin Jäätelö

KMA Company

Nanoksi Finland

Louhi Net

Brokerit.fi

Meistä sanottua

Tallink Silja

”Valmennukset onnistuivat hyvin ja osallistujat kokivat ne erittäin hyödyllisiksi. Valmennusten myötä osallistujat ymmärsivät, miten kirjoittaa toimiva ja sujuva verkkoteksti. Yhteistyö Aivelan kanssa sujui erinomaisesti. Aivela ymmärsi meidän todelliset tarpeet ja muokkasi meille juuri sopivan yksilöllisen valmennuksen. Valmennuksissa oli erittäin rento ja avoin ilmapiiri ja osallistujat uskalsivat kysyä, ihmetellä ja ideoida vapaasti.”

Kanssakulkija
Marika Nöjd, Viestintäjohtaja
Tallink Silja Oy
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Ruohonjuuri Oy

“Tulokset ylittivät toiveemme. Yhteistyö Aivelan asiantuntijoiden kanssa sujui hyvin ketterästi ja jouhevasti. Aivelan asiantuntijat kuuntelivat toiveitamme ja tarpeitamme. Yhteistyöstä jäi hyvin positiivinen fiilis. Tuntui, että Aivela oli aidosti kiinnostunut yrityksestämme ja vahvan tiedon ja faktojen lisäksi heillä oli myös "sydän" mukana työskentelyssä: meitä asiakkaana kuunneltiin ja näkemyksiämme arvostettiin. Voimme lämpimästi suositella Aivelaa yhteistyökumppanina monenlaisiin tutkimus- ja viestintäprojekteihin.”

Timanttipaja
Arto Ranta-aho, toimitusjohtaja
Ruohonjuuri Oy
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Alma Talent Tietopalvelut

"Aivelan kanssa työskentely on sujunut joustavasti. Sekä yhteisiä toimintamalleja että sisältöjä on iteroitu säännöllisesti hyvässä hengessä. Sovituista asioista on pidetty kiinni ja taustatyöt tehty mallikkaasti. On ollut ilo huomata, että yhteistyökumppani tuo lisäarvoa liiketoiminnalle ja että kumppaniin voi luottaa."

Sisältösampo
Annina Haronoja, Markkinointipäällikkö
Alma Talent Tietopalvelut
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Qvik

"Aivelalta saa hyvää editointiapua sekä asiantuntevaa näkemystä mediapitchien suunnitteluun sekä toteutukseen. Aivelan kontaktiverkosto on laaja ja olemme saaneet tätä kautta äänemme kuuluviin juuri niissä medioissa, joissa olemme halunneetkin. Aino Pajukangas on tehokas ja sinnikäs tyyppi, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja mukavaa."

Mediaviestintä
Mirva Uotila, Marketing Monkey
Qvik Oy
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Rainmaker

”Yhteistyö Aivelan kanssa sujui loistavasti ja saimme suuren avun kokonaisuuden suunnitteluun sekä viestinnän toteuttamiseen. Aivelan Aino Pajukangas piti haastavasta aikataulusta kiinni rautaisella ja ammattitaitoisella otteella. Kokonaisuudessaan onnistuimme viestinnässä hyvin ja saimme loistavaa palautetta sekä henkilöstöltä että asiakkailta, mutta myös markkinointiviestinnän ammattilaisilta. Mediassa tiedote rikkoi uutiskynnyksen useassa eri lehdessä ja yhdessä mainonnan kanssa toi sivuillemme merkittävän kävijämäärän nousun."

Muutosviestintä
Jonetta Nackström, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Rainmaker
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Vivotech

"Saavutetut tulokset ylittivät kaikki odotukset. Olemme saaneet onnistuneen projektin johdosta huikean määrän yhteydenottoja sekä kymmeniä uusia asiakkaita. Yhteistyö Aivelan kanssa on ollut todella helppoa ja toimivaa. Suosittelen ehdottomasti Aivelan palveluita kaikille yrityksille! Nyt vasta todella ymmärrän, mitä kaikkea onnistuneella viestinnällä ja markkinointistrategialla on saavutettavissa.”

Janne Räsänen, toimitusjohtaja
Vivotech Oy
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Aditro

"Yhteistyö on viestintätoimisto Aivelan kanssa on onnistunut kokonaisuudessaan erinomaisesti ja tulokset ovat jopa ylittäneet odotuksemme. Aivelan vahvuuksia ovat rautainen ammattitaito, ideointikyky ja rohkeus esittää myös tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja."

Sisältösampo
Karolina Forss, Markkinointipäällikkö
Aditro
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Vallum

"Aivela auttoi hiomaan yrityksemme Smart Capability Management -konseptin hissipuhetta ja kirkastamaan asiakaslupaustamme. Aivelan erityinen vahvuus on asiakkaan tarpeiden kuunteleminen ja kyky ohjata asiakasta itseään työstämään oman näköisensä viesti. Voimme lämpimästi suositella Aivelan palveluita yrityksille, jotka haluavat selkeyttää viestintäänsä ja kehittyä myös itse viestijöinä"

Mediaviestintä
Timo Valli, Toimitusjohtaja
Vallum Oy
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Hartela

"Projekti onnistui kokonaisuudessaan ja ylitti odotukset. Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa oli mutkatonta. Erittäin positiivista oli aikataulussa pysyminen ja selkeiden ehdotusten esittäminen. Aivelan vahvuuksia ovat yhteyshenkilö, käytännönläheisyys, ratkaisukeskeisyys ja aktiivinen ote sekä asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen."

Kanssakulkija
Johanna Palosaari, hankekehitysjohtaja,
Hartela Etelä-Suomi Oy
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

Elivo

"Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa sujuu mutkattomasti: tiimillä riittää ideoita ja mahdollisiin kysymyksiin saa vastaukset nopeasti. Palvelu on erittäin ystävällistä. Aivelan vahvuuksia ovat idearikkaus, loistavat kontaktit ja verkostot sekä vahva ymmärrys asiakkaan tarpeita ja brändiä ajatellen. Yhteistyön ansiosta ylitimme reippaasti asetetut tavoitteet Elivo-brändin kanssa Instagramissa."

Vaikuttajamarkkinointi
Kaisa Mikkola, Tuotepäällikkö
Midsona Finland
LUE LISÄÄ Created with Lunacy

GardenLiving

"Aivela sai yrityksellemme aivan uutta näkyvyyttä niin sanomalehdissä kuin Linkedinissä. Yhteistyön tuloksena julkaistut artikkelit ovat tavoittaneet mediassa yli kuusi miljoonaa suomalaista. Suosittelen vilpittömästi Aivelaa kaikille, jotka haluavat hyödyntää ammattilaisen tekemää viestintää."

Puskaradio
Eva Wuite, toimitusjohtaja,
GardenLiving Oy
LUE LISÄÄ Created with Lunacy