Neomore

”Saimme valmennuksesta uutta tietoa ja ideoita. Valmennus oli kustomoitu juuri meitä varten. Osallistujien mielestä valmentajan valmennustyyli on osallistava ja kannustava, ja valmennuksessa oli rento tunnelma. Aino tunsi kohderyhmämme.”

LVI-TU Ry

VIestintätoimisto Aivelan Timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

“Työpaja oli käytännönläheinen, onnistunut, hyvin rakennettu, ja se toi meille uutta tietoa ja ajatuksia. Iltapäivä herätti ajatuksia ja oli myös sopivalla tavalla haastava. Työpaja toi arvoa järjestömme toimintaan.”

Tallink Silja

VIestintätoimisto Aivelan Timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

”Valmennukset onnistuivat hyvin ja osallistujat kokivat ne erittäin hyödyllisiksi. Valmennusten myötä osallistujat ymmärsivät, miten kirjoittaa toimiva ja sujuva verkkoteksti. Yhteistyö Aivelan kanssa sujui erinomaisesti. Aivela ymmärsi meidän todelliset tarpeet ja muokkasi meille juuri sopivan yksilöllisen valmennuksen. Valmennuksissa oli erittäin rento ja avoin ilmapiiri ja osallistujat uskalsivat kysyä, ihmetellä ja ideoida vapaasti.”

Hartela

”Projekti onnistui kokonaisuudessaan ja ylitti odotukset. Yhteistyö viestintätoimisto Aivelan kanssa oli mutkatonta. Erittäin positiivista oli aikataulussa pysyminen ja selkeiden ehdotusten esittäminen. Aivelan vahvuuksia ovat yhteyshenkilö, käytännönläheisyys, ratkaisukeskeisyys ja aktiivinen ote sekä asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen.”