Kotopro

Kotopron tavoite oli lisätä tunnettuuttaan pitkäjänteisellä, säännöllisellä ja yhdenmukaisella viestinnällä mediasuhteiden ja verkkosivun sisältöjen kautta.

Spigot

“Kun markkinoinnissa on hyvä kumppani, omaa aikaa vapautuu tehokkaampaan käyttöön oman liiketoiminnan ympärillä. Saa myös tukea markkinointipäätöksiin ja järkeviin panostuksiin markkinoinnissa ja viestinnässä. Koska näiden päätösten tekeminen saattaa välillä olla vaikeaa, on hyvä, että asiakasyrityksen liiketoiminnan tunteva markkinointiviestintäkumppani tuo myös eri vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia esille.”

Lapp Automaatio

“Aivelan vahvuuksia ovat kokemus ja uskallus haastaa asiakkaan ajatuksia. Myös pragmaattinen ote työhön on iso etu, joka johtaa nopeasti tuloksiin. Ilman keskusteluja Aivelan kanssa viestimme ei olisi jalostunut siihen timanttiseen muotoon johon kovalla työllä pääsimme! Aivelan kanssa työskentely on ollut mukavaa ja mutkatonta. Aivelalla mennään suoraan asiaan ja halutaan ymmärtää asiakasta. On myös tehty aina […]

Louhi

”Muiden yritysten kannattaisi ryhtyä yhteistyöhön Aivelan kanssa, koska Aivelalla ja sen verkostolla on erinomainen näkemys ja osaaminen viestinnän eri osa-alueilta ja siitä, miten liiketoimintaa voidaan kehittää viestinnän avulla. He osaavat sparrata ja haastaa, mikä johtaa parempaan lopputulokseen.”

Neomore

”Saimme valmennuksesta uutta tietoa ja ideoita. Valmennus oli kustomoitu juuri meitä varten. Osallistujien mielestä valmentajan valmennustyyli on osallistava ja kannustava, ja valmennuksessa oli rento tunnelma. Aino tunsi kohderyhmämme.”

SD Worx

”Yhteistyö on viestintätoimisto Aivelan kanssa on onnistunut kokonaisuudessaan erinomaisesti ja tulokset ovat jopa ylittäneet odotuksemme. Aivelan vahvuuksia ovat rautainen ammattitaito, ideointikyky ja rohkeus esittää myös tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja.”

Qvik

VIestintätoimisto Aivelan kanssakulkija valmennus nostaa henkilöstön osaamisen uudelle tasolle.

”Aivelalta saa hyvää editointiapua sekä asiantuntevaa näkemystä mediapitchien suunnitteluun sekä toteutukseen. Aivelan kontaktiverkosto on laaja ja olemme saaneet tätä kautta äänemme kuuluviin juuri niissä medioissa, joissa olemme halunneetkin. Aino Pajukangas on tehokas ja sinnikäs tyyppi, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja mukavaa.”

LVI-TU Ry

VIestintätoimisto Aivelan Timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

“Työpaja oli käytännönläheinen, onnistunut, hyvin rakennettu, ja se toi meille uutta tietoa ja ajatuksia. Iltapäivä herätti ajatuksia ja oli myös sopivalla tavalla haastava. Työpaja toi arvoa järjestömme toimintaan.”

Tallink Silja

VIestintätoimisto Aivelan Timanttipaja kiteyttää yrityksen viestin

”Valmennukset onnistuivat hyvin ja osallistujat kokivat ne erittäin hyödyllisiksi. Valmennusten myötä osallistujat ymmärsivät, miten kirjoittaa toimiva ja sujuva verkkoteksti. Yhteistyö Aivelan kanssa sujui erinomaisesti. Aivela ymmärsi meidän todelliset tarpeet ja muokkasi meille juuri sopivan yksilöllisen valmennuksen. Valmennuksissa oli erittäin rento ja avoin ilmapiiri ja osallistujat uskalsivat kysyä, ihmetellä ja ideoida vapaasti.”

Rainmaker

VIestintätoimiston Aivelan Puskaradio Helsinki

”Yhteistyö Aivelan kanssa sujui loistavasti ja saimme suuren avun kokonaisuuden suunnitteluun sekä viestinnän toteuttamiseen. Aivelan Aino Pajukangas piti haastavasta aikataulusta kiinni rautaisella ja ammattitaitoisella otteella. Kokonaisuudessaan onnistuimme viestinnässä hyvin ja saimme loistavaa palautetta sekä henkilöstöltä että asiakkailta, mutta myös markkinointiviestinnän ammattilaisilta. Mediassa tiedote rikkoi uutiskynnyksen useassa eri lehdessä ja yhdessä mainonnan kanssa toi sivuillemme merkittävän […]

Synsam

”Aivela on kumppani joka on kuin yksi meistä ja joka helpottaa arkeamme. Pystyn keskittymään omaan työhöni, koska voin luottaa täysin siihen, että on taho joka hoitaa asiat niin kuin on sovittu. Aivelan vahvuuksia ovat vahva ammattiatito, toimialaosaaminen, viestinnän substanssiosaaminen ja nopeus. On tärkeää, että on kumppani, jonka kanssa on helppo toimia. Aivelalle erityistä on myös […]

Ruohonjuuri Oy

“Tulokset ylittivät toiveemme. Yhteistyö Aivelan asiantuntijoiden kanssa sujui hyvin ketterästi ja jouhevasti. Aivelan asiantuntijat kuuntelivat toiveitamme ja tarpeitamme. Yhteistyöstä jäi hyvin positiivinen fiilis. Tuntui, että Aivela oli aidosti kiinnostunut yrityksestämme ja vahvan tiedon ja faktojen lisäksi heillä oli myös ”sydän” mukana työskentelyssä: meitä asiakkaana kuunneltiin ja näkemyksiämme arvostettiin. Voimme lämpimästi suositella Aivelaa yhteistyökumppanina monenlaisiin tutkimus- […]